Частина 2. Номер 395

Назви число, в якому:
6 сот. 5 од.; 7 сот. 7 дес; 1 сот. 3 дес. 7 од.; 3 сот. 3 дес. 3 од.

Розв’язання

605; 770; 137; 333.

Частина 2. Номер 391Частина 2. Номер 392Частина 2. Номер 393Частина 2. Номер 394Частина 2. Номер 395Частина 2. Номер 398Частина 2. Номер 400Частина 2. Номер 401Частина 2. Номер 402

Зворотній зв’язок