Частина 1. Номер 109

У магазині було 70 кг груш. До обіду продали 38 кг, а після обіду — 25 кг. Установіть:
• скільки кілограмів груш продали протягом дня;
• скільки кілограмів груш залишилося наприкінці першої половини дня;
• на скільки більше груш (у кг) продали до обіду, ніж після обіду;
• скільки кілограмів груш залишилося в магазині;
• на скільки більше груш (у кг) продали, ніж залишилося в магазині.

• 38 + 25 = 63 (кг) — продали протягом дня;

• 70 – 38 = 32 (кг) — залишилося наприкінці першої половини дня;

• 38 – 25 = 13 (кг) — більше груш продали до обіду, ніж після обіду;

• 70 – 38 – 25 = 7 (кг) — залишилося в магазині;

• 38 – 25 = 13 (кг) — продали більше груш, ніж залишилося.

Повідомити про помилку