Частина 2. Номер 217

Було 208 кг волоських горіхів, фундуків та арахісу. Волоських горіхів та арахісу було 129 кг, а арахісу та фундуків – 115 кг. Скільки кілограмів горіхів було кожного виду?

Розв’язання

1) 208 – 115 = 93 (кг) – волоських;

2) 129 – 93 = 36 (кг) – арахісу;

3) 115 – 36 = 79 (кг).

Відповідь: 93 кг волоських горіхів, 36 кг арахісу, 79 кг фундуків.

Частина 2. Номер 213Частина 2. Номер 214Частина 2. Номер 215Частина 2. Номер 216Частина 2. Номер 217Частина 2. Номер 218Частина 2. Номер 219Частина 2. Номер 220Частина 2. Номер 221

Зворотній зв’язок