Частина 2. Номер 522

У мережі мегамаркетів за 3 дні продали 1 т крупів: рису та гречки – 310 кг, гречки
та перловки – 480 кг. Скільки кілограмів крупів кожного виду продали за 3 дні?
• На скільки кілограмів рису продали більше, ніж перловки?

Розв’язання

1) 1000 – 310 = 690 (кг) – перловки
2) 690 – 480 = 210 (кг) – гречки
3) 310 – 210 = 100 (кг) – рису
4) 690 – 100 = 590 (кг)

Відповідь: рису продали 100 кг, гречки – 210 кг, перловки – 690 кг. Тому продали на 590 кг менше, ніж перловки

Частина 2. Номер 518Частина 2. Номер 519Частина 2. Номер 520Частина 2. Номер 521Частина 2. Номер 522Частина 2. Номер 523Частина 2. Номер 524Частина 2. Номер 525Частина 2. Номер 526

Зворотній зв’язок