Частина 1. Номер 79

До їдальні привезли мішок гречаної крупи і 45 кг рису. Уранці для приготування каші використали 8 кг гречаної крупи, і її залишилося ще 32 кг. Якої крупи привезли більше і на скільки кілограмів? На які ще запитання можна знайти відповідь за умовою задачі?

Розв’язання:

1) 8 + 32 = 40 (кг) – гречаної крупи
2) 45 – 40 = 5 (кг) – рису

Відповідь: привезли більше рису на 5 кг

Скільки всього кілограмів рису і гречаної крупи привезли до їдальні?
              40
45 + (8 + 32) = 85 (кг)

Повідомити про помилку