Робота 14

Варіант 1

1. 34 538 – 9400 : (47 + 47) = 34 438
1) 47 + 47 = 94
2) 9400 : 94 = 100
3) 34 538 – 100 = 34 438

2. 743 : 90 = 8 (ост. 23)
2140 : 200 = 10 (ост. 140)

3. 300 м = 30 дм
7000 кг = 7 т
360 с = 6 год

4. 42 195 · 3 : 5 = 25 317 м = 25 км 317 м

5. 8 · 2 + 10 · 2 = 16 + 20 = 36 км

6. Р = 6 · 4 = 24 см

7. a : 5

Варіант 2

1. 17 321 – 3600 : (10+ 26) = 17 221

17 321 – 3600 : 36 = 17 321 – 100 = 17 221

2. 832 : 20 = 41 (ост. 12)
3140 : 300 = 10 (ост. 140)

3. 3000 м = 3 км
7000 к. = 70 грн
70 ц = 7 т

4. 42 195 · 2 : 3 = 28 130 м = 28 км 130 м

5. 5 · 3 + 6 · 3 = 15 + 18 = 33 км

6. Р = 4 · 4 = 16 см

7. b : 3

Повідомити про помилку