1. Домашні завдання
  2. 3 клас
  3. Математика
  4. Лишенко 2020 рік (частина 1)

Частина 1. Номер 635

У їдальню завезли картоплю, буряки і моркву, всього 990 кг овочів. Моркви було 80 кг, а буряків – 420 кг. На скільки кілограмів більше завезли картоплі, ніж буряків?

 


Розв'язання:

1) 80 + 420 = 500 (кг) - моркви і буряків
2) 990 - 500 = 490 (кг) - картоплі
3) 490 - 420 = 70 (кг)
Відповідь: картоплі завезли на 70 кг більше, ніж буряків