1. Домашні завдання
  2. 3 клас
  3. Математика
  4. Лишенко 2020 рік

Частина 2. Номер 413

Склади і розв'яжи задачі за схемами.

 


Розв'язання:

1.
Яблук - 27 кг
Груш - 18 кг
Слив - ?, решта
Разом - 78 кг
1) 27 + 18 = 45 (кг) - яблук і груш
2) 78 - 45 = 33 (кг)
Відповідь: продали 33 кг слив

2.
1) 100 - 42 = 58 (д.) - посадили за 2 день
2) 58 - 42 = 16 (д.)
Відповідь: на 16 дерев менше посадили за другий день, ніж за перший

Повідомити про помилку