1. Домашні завдання
  2. 3 клас
  3. Математика
  4. Лишенко 2020 рік

Частина 2. Номер 530

3 двох міст, відстань між якими 300 км, назустріч один одному виїхали два мотоциклісти. Один мотоцикліст проїжджає за годину 40 км, це на 10 км більше, ніж проїжджає другий. Яка відстань буде між ними через 1 год?

 


Розв'язання:

1) 40 - 10 = 30 (км) - 2 мтоцикліст за 1 год
2) 40 + 30 = 70 (км) - проїдуть разом за 1 год
3) 300 - 70 = 230 (км)
Відповідь: через 1 годину між ними буде відстань у 230 км

Повідомити про помилку