Номер 763

1) 36 : 3 = 12 (п.) — Єнот за 1 год;
2) 36 : 4 = 9 (п.) — Мавпочка за 1 год;
3) 12 - 9 = 3 (п.).

Відповідь: Єнот збирав за 1 год на 3 пагони більше.