Варіант 22

1. Число сорок сім тисяч п’ять записують так:
А 47 005

2. Визнач, значення якого виразу обчислено неправильно.
Б 40 – 3 · 9 = 23

3. Яка частина круга замальована?
Б 3/6

4. З'єднай лініями вирази з однаковими значеннями (без письмових обчислень).

5. (28 035 : 45 + 2305) · 34 = 99 552.

6. Ламана складається з трьох ланок. Довжина першої ланки дорівнює 4 см, другої — 2 см, а третьої — на 3 см більша, ніж другої. Обчисли довжину ламаної і накресли таку ламану.

1) 2 + 3 = 5 (см) — довжина третьої ланки.
2) 4 + 2 + 5 = 11 (см) — довжина ламаної.

7. Фермер виростив 14 ц 70 кг коренеплодів. З них третина — морква, а решта — буряки. На скільки більше кілограмів буряків, ніж моркви, виростив фермер?

14 ц 70 кг = 1470 кг
1) 1470 : 3 = 490 (кг) — моркви.
2) 1470 – 490 = 980 (кг) — буряків.
3) 980 – 490 = 490 (кг)

Відповідь: фермер виростив буряків на 490 кг більше, ніж моркви.


Коментарі

Всього коментарів: 0